خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
قیمت : 37,400 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
قیمت : 32,000 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
قیمت : 37,400 تومان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
قیمت : 32,000 تومان

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تاریخچه کشاورزی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تاریخچه کشاورزی

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق مبانی نظری و پیشینه تحقیق تاریخچه کشاورزی دارای 168 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


مقدمه 7
1- منابع طبیعی موجود به خصوص آب و خاک 8
3- ایجاد واریته های مناسب از نباتات مختلف 8
تاریخچه کشاورزی 9
نقش و اهمیت کشاورزی در جامعه 11
1- تأمین نیازهای کنونی بدون به مخاطره انداختن توانایی تولید نسل های آینده 12
نقش و جایگاه بخش کشاورزی در ایجاد اشتغا ل 13
اهمیت نیروی انسانی ماهردر تولید 15
ساختار و ترکیب شاغلان بخش کشاورزی از نظر سطح سواد 17
اهمیت آموزش و تحقیقات علمی در توسعه کشاورزی 18
اهمیت نیروی انسانی ماهر و مدیریت 20
مفهوم ارزش اقتصادی و ارتباط کشاورزی با ارزش افزوده 22
معرفی مؤسسات و نهادهای عمده تحقیقاتی و آموزش کشاورزی 23
نقش اطلاعات و آمار در توسعه کشاورزی 24
وضعیت کلی کشاورزی در کشور 25
موقعیت جغرافیایی ایران 26
چه عواملی در تنوع آب و هوایی کشور ما مؤثرند؟ 28
سیاست های کشاورزی دولت 29
نگاهی به استان خراسان 33
خاک شناسی 35
خاک چیست 35
شناسایی خاک در ایران 37
پروفیل خاک 39
بافت خاک 40
ساختمان خاک 40
اجزای معدنی خاک 41
هوموس 41
ذرات فعال خاک (هوموس و رس) 42
انواع زمین ها ی زراعتی و طبقه بندی آنها 43
زمین های آهک دار 43
زمین های بدون آهک 43
واکنش خاک ( قلیائیت یا اسید یت خاک) 44
اصلاح خاکهای اسیدی – شور و خاکهای قلیا 46
مفاهیم باروری و حاصلخیزی خاک 47
آبیاری 49
وضعیت آب در خاک 51
تعریف آبیاری 52
روش های مختلف آبیاری 53
سیستم های آبیاری بر دو گونه اند: 53
آبیاری بارانی 56
انواع سیستم های آبیاری بارانی 57
آبیاری قطره ای 59
آبیاری زیر زمینی 60
آبخیزداری 62
منابع آبهای زیرزمینی 63
چاه ها 63
حشره شناسی 64
رابطه انسان با حشرات 65
ارتباط مفید بین انسان و حشرات ( کمک هایی که حشرات به انسان می کنند ): 65
ارتباط مضر بین انسان و حشرات: 66
روش های مبارزه با آفات نباتی 67
مبارزه فیزیکی 68
مبارزه زراعی 68
مبارزه بیولوژیکی 68
مبارزه روانی 68
مبارزه ژنتیکی 69
مبارزه شیمیایی 70
مبارزه تلفیقی 70
حشره کش ها یا سموم 70
فرمول شیمیایی DDT دی کلرو دی اتیل اتان است . 71
انواع سموم حشره کش 72
سموم حشره کش به دو دسته تقسیم می شوند : 72
حشره كش هاي معدني 72
حشره کش های آلی گیاهی : 72
حشره كش هاي آلي كلره: 72
سموم فسفره آلي: 72
سموم گوگردي آلي: 73
سموم از نظر نحوه اثر 73
سموم داخلي يا گوارشي 73
سوم تماسي يا خارجي: 73
سموم نفوذي 73
سموم جذبي (سيستميك) 73
سموم تنفسي 73
سموم تدخيني 74
چغندر قند 74
پنبه 75
آفات جالیز 75
آفات مهم گیاهان زراعی 76
آفات مهم غلات 76
آفات درختان میوه 76
آفات مهم درختان پسته 78
آفات انار 78
مبارزه با علف هرز 78
مبارزه با موش ها 79
اصلاح نباتات 79
اثرات اصلاح نبات در کشاورزی 81
منابع طبیعی 82
اهمیت و نقش منابع طبیعی 85
تعریف جنگل 89
تعریف جنگل داری 91
از نقطه نظر اقتصادي 91
از نقطه نظر كشاورزي 91
از نقطه نظر بهداشتي 92
فوائد جنگل: جنگل ها دارای فوائد زیادی هستند 92
نگاهی به فرآیند های تخریبی جنگل های کشور: 93
مرتع 95
بیابان 97
بیابان زائی و مبارزه با آن 98
مشاغل مربوط: 101
تعریف مکانیزاسیون 105
فوائد ماشینی کردن کشاورزی 106
آشنایی با وضعیت کشاورزی و نیروی کششی مورد استفاده در ایران 107
انواع اتصالات در ادوات کشاورزی 109
تراکتور و تکامل آن 111
طبقه بندی تراکتورها 112
هدف های خاک ورزی عبارتند از : 113
روش های خاک ورزی 114
گاو آهن 116
انواع گاوآهن و موارد استفاده آن 118
گاو آهن برگردان دار: 118
ادوات خاک ورزی ثانویه 122
كولتيواتورها 122
ديسك ها (هرس بشقابي) 123
دیسک ها 123
ديسك يك راهه: 124
ديسك دو زانويي: 124
ديسك يك زانويي (افست): 124
انواع تسطیح کن 125
غلتك ها يا خرد كننده ها: 126
کاشت محصولات 126
بذر افشاني: 127
بذر کاری: 127
بذر کاری دقیق یا تک دانه کاری 127
کپه کاری: 127
ماشین آلات کاشت 127
ردیف کارها: 127
ردیف کارهائی که بر روی زمین مسطح کشت می کنند 128
ردیف کارهائی که بر روی پشته کشت می کنند: 128
ردیف کارهائی که در شیار کشت می کنند: 129
اندازه ردیف کارها: 129
خطی کارها: 130
انواع خطی کارهای غلات 131
بذر پاش ها 132
کارنده های مخصوص( سیب زمینی کار و نشاء کار) 133
نشاء کار: 133
سیب زمینی کارها: 133
ادوات داشت 134
سمپاش ها: 137
اجزای اصلی ساختمان یک سمپاش 137
مخزن: 137
به هم زن: 138
صافی: 138
بوم 138
نازل یا افشانک: 138
ماشین های برداشت 139
دروگر 139
ماشین های برداشت غلات 141
ماشین های برداشت سیب زمینی 143
ماشین برداشت چغندرقند 144


مقدمه
گرسنگی در دنیای امروز امر تازه ای نبوده و همیشه تهدیدی برای بقای نسل بشر بوده است.در بعضی از نقاط دنیا طی قرون متمادی کمبود مواد غذایی همیشه عامل عمده بدبختی امراض و حتی مرگ محسوب می شده است ولی هیچگاه مانند امروز تا این حد کمبود غذا و خطر گرسنگی دسته جمعی محسوس نبوده است.این تهدید به علت کاهش ظرفیت دنیا در تولید غذا نیست چون از بسیاری جهات این ظرفیت حتی بالاتر هم رفته و همچنان در حال ترقی است.
مسئله اصلی در این است که جمعیت دنیا با سرعت زیادی در حال افزایش است به طوری که ازدیاد تولید مواد غذایی به زحمت می تواند همگام با بالا رفتن جمعیت پیش برود.
پیشرفت علم را می توان در واقع عامل اصلی ازدیاد جمعیت در دنیا و به خصوص در کشورهای در حال توسعه دانست. تا اواسط قرن بیستم ، تولد زیاد دربیشتر کشورهای آمریکای جنوبی ، آفریقا و آسیا با میزان مرگ و میر زیاد از طریق مرگ و میر اطفال ، امراض ، و بهداشت غلط متعادل گردیده و مانع از افزایش سریع جمعیت می شد.
در چند دهه اخیر پیشرفت قابل ملاحظه علم پزشکی و کاربرد آن در سراسر دنیا وضعیت فوق را شدیدا" تغییر داده است؛ کاهش مرگ و میر اطفال ، کنترل امراض و ناقلین آنها و ایجاد خدمات پزشکی حتی در دورافتاده ترین نقاط سبب افزایش بی سابقه جمعیت دنیا شده است.
بیشترین افزایش در کشورهای در حال توسعه که حتی حالا با کمبود مواد غذایی مواجه هستند روی خواهد داد. با توجه به افزایش جمعیت تردیدی باقی نمی ماند که تأمین مواد غذایی کافی برای جمعیت دنیا جدی ترین مسئله ایست که بشر با آن روبروست و خواهد بود.
زندگی انسان با فراگیری زراعت و کشاورزی شکل جدیدی به خود گرفت و شخم زمین سرآغاز حرکتی نوین در استفاده مطلوب انسان از طبیعت بود ، اما هرچه زمان گذشت اشکال این نوع بهره برداری از زمین تغییر کرد به گونه ای که پس از انقلاب صنعتی به دلیل تنوع در محصولات کشاورزی و رشد تجهیزات و ادوات کشاورزی میزان برداشت از سطح زیر کشت به صورت چشمگیری افزایش یافت و در حال حاضر صادرات محصولات کشاورزی یکی از منابع درآمد ارزی کشورهای توسعه یافته محسوب می شود. به همین دلیل توسعه کمی و کیفی محصولات کشاورزی یکی از اهداف مهم دولت ها به حساب می آید.
بدون تردید کشور ما از این قاعده جهانی ، مستثنی نمی باشد ، ولی باید این اصل را پذیرفت که اگر استراتژی مشخصی برای کشاورزی نداشته باشیم ، همچنان بار هزینه های سنگین بی برنامه گی دولت را باید مردم پرداخت کنند.
توانایی یک کشور در تولید مواد غذایی به عوامل زیادی بستگی دارد که شامل عوامل اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی است که همگی در برنامه ریزی کشاورزی ، انگیزه کشاورزان و کارآیی منابع تولید اثر قابل ملاحظه ای دارند. علاوه بر اینها عوامل بیولوژیکی و فیزیکی زیر که در واقع عامل اصلی تولید مواد غذایی هستند تأثیر دارند:
1- منابع طبیعی موجود به خصوص آب و خاک
2- تکنولوژی و ماشین آلات موجود و مدیریت صحیح دراستفاده از خاک ، حیوانات و نباتات
3- ایجاد واریته های مناسب از نباتات مختلف
4- تهیه و کاربرد کودها، حشره کش ها ، علف کش ها و آبیاری
جای تأسف است که زمین های قابل کشت دنیا به نسبت تراکم جمعیت بین ممالک تقسیم نشده است ، این مسئله، مشکلی برای کشورهای اروپایی و ممالک توسعه یافته آسیایی ایجاد نمی کند، زیرا آنها می توانند کمبود خود را از کشورهای دیگر خریداری کنند و فقط باید مسائل مربوط به حمل و نقل و معاملات بازرگانی را برطرف سازند.
در کشورهای در حال توسعه آسیا ، آفریقا و آمریکای لا تین وضعیت بحرانی تر است.در این ممالک سرعت افزایش جمعیت خیلی بیشتر از آهنگ افزایش تولید است ، به طوری که کشورهایی که تا اندک زمانی پیش ، از صادر کنندگان مواد غذایی بودند ، حالا مجبور به وارد کردن آن هستند. متأسفانه بسیاری از این کشورها فقیر و دارای رشد اقتصادی پایینی هستند ، به طوری که ارز کافی برای خرید کمبود احتیاجات غذایی در دسترس نیست.
تنها چاره این ممالک گرفتن کمک از کشورهای غنی تر و یا ازدیاد قدرت تولید کشاورزی خودشان است.


تاریخچه کشاورزی


بزرگترین مسئله ای که بشر همیشه در طول تاریخ چند هزار ساله اش با آن روبرو بوده، قحطی و کمبود مواد غذائی است و به این دلیل در زمانهای قدیم، پایه و اساس اجتماعات را کشاورزی تشکیل می داده است.
یکی از اولین اجتماعات کشاورزی دنیا طبق تحقیق دانشمندان، در منطقه خاورمیانه و به احتمال غالب در گوشه شمال غربی آن، که شامل قسمتی از ایران، آسیای صغیر و شمال بین النهرین می گردد، به وجود آمد و این کار با پیدا کردن بوته گندم و جو وحشی و نیز کاشت آن شروع شد. باغ های ایران در دنیای قدیم از معروفیت خاصی برخوردار بوده است. از شواهد و قرائن چنین بر می آید که فلات ایران یکی از مراکز اجتماعات اولیه بوده است و در هزاره چهارم پیش از میلاد در جنوب غربی این سرزمین یعنی ایلام آنروز، خوزستان و لرستان و پشتکوه و جبال بختیاری امروز مرکزیتی وجود داشته است.
گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام دست زده است. دین زرتشت به کشاورزی اهمیت فراوان داده و در اوستا آمده است که سومین جایی که زمین شادمان ترین است، آنجاست که یکی از خداپرستان بیشترین غله را کشت کند و بیشترین گیاه و میوه را به کارد.
گزنفون از قول سقراط نقل کرده است که در عصر هخامنشیان باغ هایی در ایران وجود داشته که آنها را پردیس می نامیده اند و در آنها درختان از حیث ارتفاع مساوی و روی خطوط منظم کشت شده و به وسیله چرخ چاه های بزرگی که توسط گاو گردانده می شدند آبیاری می گشت.


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تاریخچه کشاورزی_1527698043_10171_3418_1439.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 33,800 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت