خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
قیمت : 27,000 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
قیمت : 22,500 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
قیمت : 27,000 تومان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
قیمت : 22,500 تومان

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تبلیغات دهان به دهان،بازاریابی رابطه مند،وفاداری مشتری

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تبلیغات دهان به دهان،بازاریابی رابطه مند،وفاداری مشتری

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق مبانی نظری و پیشینه تحقیق تبلیغات دهان به دهان،بازاریابی رابطه مند،وفاداری مشتری دارای 63 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


مقدمه 13
بخش اول: بازاریابی رابطه¬مند
2-1-1) تعاریف و مفاهیم بازاریابی رابطه¬مند 15
2-1-2) اهمیت بازاریابی رابطه¬مند 16
2-1-3) مدل¬های بازاریابی رابطه¬مند 17
2-1-4) ابعاد بازاریابی رابطه¬مند 20
2-1-5) بازاریابی رابطه¬مند در سطح جهانی 23
بخش دوم: ارتباطات دهان به دهان
2-2-1) تعاریف و مفاهیم ارتباطات دهان به دهان 26
2-2-2) انواع ارتباطات 28
2-2-3) اهمیت ارتباطات دهان به دهان 29
2-2-4) انواع و سطوح ارتباطات دهان به دهان 31
2-2-5) روش¬های بهبود ارتباطات دهان به دهان 34
2-2-6) عوامل موثر بر ارتباطات دهان به دهان و آثار ان 35
بخش سوم: وفاداری مشتری
2-3-1) تعاریف و مفاهیم وفاداری مشتری 39
2-3-2) انواع وفاداری مشتری 41
2-3-3) عوامل موثر بر وفاداری مشتری و آثار آن 43
2-3-4) روش¬های توسعه وفاداری مشتری 46
بخش چهارم: پیشینه مطالعاتی تحقیق
2-4-1) پیشینه مطالعاتی در داخل کشور 49
2-4-2) پیشینه مطالعاتی در خارج از کشور 53
2-5) نتیجه¬گیری 62



مقدمه


يكي از ويژگي¬هاي اغلب بازارهاي امروز، رقابتي شدن فزاينده آن¬ها است. اين رقابتي شدن به معني نياز به داشتن مزيت رقابتي قابل توجه است كه سبب بقاي شركت در بازار می¬شود و دستيابي به چنين مزيت رقابتي نيز بدون وجود دانش مناسب و پياده سازي استراتژي¬ها و به كارگيري روش¬هاي بازايابي مؤثر و كارا ممكن نيست به طور طبيعي در چنين شرايطي روش¬هاي بازاريابي سنتي براي دست¬يابي به مزيت¬هاي رقابتي و حفظ آن¬ها كافي نيستند و روش¬هاي نوين بازاريابي مورد نياز هستند. با استفاده از رويكرد بازاريابي رابطه مند ضمن ايجاد رابطه بلند مدت با مشتري، مي¬توان فعاليت¬هايي را كه از ديد مشتري مهم و ارزش¬زا مي¬باشند را شناسايي، تقويت و بهبود بخشيد و مشتريان بيشتري را جذب و به سازمان وفادار ساخت. بدين ترتيب سازمان¬ها ضمن بهره برداري از مزاياي وفاداری مشتري مي¬توانند موقعيت خود را در اين بازار رقابتي بهبود بخشند (جلالی گرگان و مهرانی، 58:1392). ارتباطات دهان به دهان قدرتمندترین روش ارتباطات انسانی است و پیام تبلیغاتی مثبت شرکت¬ها یا سازمان¬ها بدون هیچ هزینه¬ای از فردی به فرد دیگر منتقل می¬شود. این عمل با استفاده از مکالمه افراد به صورت چهره به چهره یا از طریق صفحات وب (از طریق دوربین) صورت می¬گیرد. تبلیغات دهان به دهان یک ابزار قدرتمند است که باید جزئی از استراتژی¬های موثر در بازاریابی و تبلیغات محسوب شود. کنترل و اندازه گیری روش دهان به دهان بسیار مشکل است اما نفوذ و تاثیر آن در تصمیم گیری خرید مخاطبان بی نهایت زیاد است. معرفی دوستان به خرید کالا و خدمات و یا نهی آن¬ها از اقدام به خرید همیشه رفتار قبل و بعد از خرید مشتریان را تحت تاثیر قرار می¬دهد (صمدی، 1391).
این فصل شامل چهاربخش بازاریابی رابطه¬مند، ارتباطات دهان به دهان، وفاداری مشتری و پیشینه مطالعاتی تحقیق است.

تعاریف و مفاهیم بازاریابی رابطه مند


مفهوم بازاريابي رابطه¬مند اولين¬بار در ادبيات بازاريابي آمريكا از سوی بری (1983) در زمینه ی سازمان¬های خدماتی ارائه شد؛ وی بازاریابی رابطه مند را به عنوان استراتژی جذب، حفظ و ارتقای روابط با مشتریان تعریف کرده است (Ndubisi, 2013,99). به عبارتی بازاريابي رابطه¬مند را تلاشي براي حفظ مشتريان و گسترش و تقويت روابط با آن¬ها و درك و مديريت روابط بين مشتري و تامين¬كننده مي¬دانند(Doaei et al, 2011,150). بازاريابي رابطه مند بازاريابي است بر اساس تعاملات ميان شبكه¬اي از ارتباطات. از نظر پورتر بازاريابي رابطه مند فرايندي است كه به موجب آن خريدار و ارائه كننده، روابط مؤثر، كارا، اخلاقي مشتاقانه و خويشاوندي را برقرار مي¬كنند كه اين براي دو طرف منفعت دارد. بازاريابي رابطه مند، نگهداري مشتريان و توسعه روابط و جذابتر كردن هر چه بيشتر اين رابطه با مشتريان است. درواقع فهم و مديريت ارتباطات مشتريان و تأمين كنندگان مي¬باشد (Richards & Jones, 2014,121). بازاريابي رابطه¬مند راهبردي جهت شناسايي، ايجاد، حفظ و بهبود روابط با دو گروه مشتريان و سهام¬داران بوده كه اين روابط برآمده از اعتماد متقابل مي¬باشد. بازاريابي رابطه¬مند تلاش براي جلب مشاركت مشتريان، تامين كنندگان و سهام¬داران در فعاليت¬هاي هزينه¬¬بر شركت مانند بازاريابي است. براي انجام و اعمال اصول بازاريابي رابطه¬مند در دنياي واقعي، مديران بايد عوامل مختلفي مانند وضعيت بازار، تجهيزات اطلاع رساني، پايگاه داده مشتريان، توانايي مشتريان براي استفاده از سيستم¬هاي اطلاعاتي و عوامل محيطي و موثر ديگري را براي ايجاد يك رابطه گرم و دوستانه با مشتريان به كار گرفته و توجه كنند كه اجراي هر روش، در زمان و مكان¬هاي مختلف، متفاوت خواهد بود (Doaei et al, 2011,151). گرونروس (1994) نیز در تعریفی جامع بازاریابی رابطه مند را به عنوان فرایند شناسایی، ایجاد، نگه داری، تقویت و در صورت لزوم خاتمه دادن به رابطه با مشتریان و دیگر ذی نفعان رابطه در یک سود دوجانبه تعریف کرده است، به طوری که اهداف همه گروه¬ها در این رابطه تأمین شود (افچنگى و همکاران، 17:1392). کاتلر و دیگران نیز بازاریابی رابطه مند را به مفهوم ایجاد، حفظ و ارتقای روابط مستحکم با مشتریان و دیگر ذی نفعان تعریف کرده است. آنان معتقدند بازاریابی به طور فزاینده¬ای در حال دور شدن از معاملات فردی و حرکت به سمت ساخت رابطه با مشتریان و شبکه¬های بازاریابی است. بازاریابی رابطه¬مند رویکردی بلندمدت دارد که، هدف اصلی آن ارائه ارزش به مشتری در بلندمدت است و معیار موفقیت نیز رضایت بلندمدت مشتری می-باشد (رنجبریان و براری، 84:1390). بازاريابي رابطه¬مند يك تغيير عمده در بازاريابي ايجاد كرده و آن حركت از تفكر صرف در مورد رقابت و تعارض، به سمت تفكر در مورد وابستگي و همكاري متقابل مي¬باشد . بازاريابي رابطه¬مند اهميت همكاري از طرف¬هاي مختلف مانند تأمين¬كنندگان، توزيع¬كنندگان، واسطه-ها و خرده¬فروشان براي عرضه بهترين ارزش به مشتريان هدف را مورد توجه قرار مي¬دهد (جلالی گرگان و مهرانی، 60:1392).


فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

مبانی نظری و پیشینه تحقیق تبلیغات دهان به دهان،بازاریابی رابطه مند،وفاداری مشتری_1527698070_10172_3418_1679.zip0.16 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 24,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت