خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
قیمت : 27,000 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
قیمت : 22,500 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
قیمت : 27,000 تومان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
قیمت : 22,500 تومان

پیشینه و مبانی نظری ازدواج و طلاق

پیشینه و مبانی نظری ازدواج و طلاق

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشینه و مبانی نظری ازدواج و طلاق دارای 48 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .doc
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


ازدواج

انسان براساس اراده الهي به صورت فطري موجودي است اجتماعي و اين ساختار اجتماعي در كوچكترين و محدودترين شكل خود در خانواده تجلي يافته است. ساختاري كه از طريق ميثاق ازدواج بين زن و مرد صورت گرفته و بوجودمي­آيد. در واقع ازدواج يك سنت ديرينه اجتماعي است،كه از زمان هاي بسيار قديم از آغاز زندگي بشر مرسوم بوده است (فضل­الله،1373).

كارلسون1 (1963)ازدواج را فرآيندي می‏داند كه از كنش متقابل بين دو فرد، يك مرد و يك زن كه برخي شرايط قانوني را تحقق بخشيده­اند و مراسمي را براي برگذاري زناشويي خود برپا داشته­­اند، بوجود مي­آيد (به نقل از نجاتي، 1389).

به طور كلي، ازدواج را مي‏توان ارتباطي دانست كه داراي تماميت بي نظير و گسترده اي مي‏باشد، ارتباطي كه داراي ابعاد زيستي، عاطفي، رواني، اقتصادي و اجتماعي است.به عبارت ديگر، همزيستي زوجين در درون خانواده موجب چنان ارتباط عميق و همه جانبه اي مي‏شود كه بي هيچ شك و شبهه اي قابل مقايسه با هيچ يك از ارتباطات انساني نمي‏باشد، به نحوي كه قرار داد ناشي از آن نوعي تقدس است (مهدوي، 1375، به نقل از شیخ محسنی، 1385).

ازدواج يك سنت ديرينه‌ي اجتماعي است كه از زمآن‏هاي بسيار قديم، بلكه از آغاز زندگي بشر مرسوم بوده است. پيماني است مقدس كه در بين تمام اقوام و ملل و در تمام اعصار و امكنه وجود داشته و دارد. در اين پيمان مقدس، زوجين، يعني زن ومرد، زندگي مشترك را تأسيس مي‌كنند و پيمان مي‌بندند كه در كنار هم و يار و غمخوار يكديگر باشند. ازدواج براي انسان‏ها يك نياز طبيعي است كه از آفرينش ويژه آن‏ها سرچشمه مي‌گيرد. چنان كه انسان به آب و غذا نياز دارد، در سنين خاصي به ازدواج هم نياز پيدا مي‏کند (بيابانگرد، 1382)



1-1-1-2-سبک‏های ازدواج

دهه‌های اخیر پژوهش‏های زیادی درباره سبک‏ها و گونه‌های ازدواج و شیوه ارتباط زن وشوهرها به عمل در آمده است. برای نمونه کوپر و هارفس(2000)، به نقل ازشیخ محسنی، (1385).


2-1-2- خانواده

خانواده به عنوان يك گروه واحد اجتماعي در برگيرنده بيشترين، عميق ترين و اساسي ترين مناسبات انساني است. خانواده علاوه بر آنكه منبع اوليه ارضاي نيازهاي اساسي فرد مي‏باشد، موقعيت هاي متعدد براي يادگيري و شكل گيري نگرش ها و تشكيل باورهاي اساسي يك فرد را فراهم مي آوردكه براي زندگي اجتماعي و بهره­وري از ميراث فرهنگي و انتقال آن حائز اهميت است. خانواده يك گروه صرفاً قرار دادي نيست، بلكه يك واحد اجتماعي اوليه از مناسبات انساني است و براساس پيوندهايي است كه ريشه در طبيعت و فطرت انسان دارد (تاجيك و اسماعيلي، 1373).

كلمه خانوادهمشتق شده از يك كلمه لاتين مي‏باشد، كه شامل پدر و مادر، فرزندان، خدمتكاران و بردگان بود. كلمه معادل آن به زبان يوناني « ایکونومیا» است،كه كلمه « اکونومیکس»يعني اقتصاديات از آن مشتق شده است و نشانمي‏دهد كه به زعم پيشينيان، خانواده قبل از هر چيز يك سازمان اقتصادي بوده است (نجاتي، 1389). اصطلاح خانواده گاه به گروهي از افراد كه روابط «زن و شوهري» يا «پدر و مادرـ فرزندي» ميانشان وجود دارد اطلاق مي­شود و گاه مفهومي از يك گروه اجتماعي محدود را در بر دارد كه افرادش با روابط گوناگوني از جمله خويشاوندي به يكديگر مربوط هستند (بهنام، 1356). مي توان خانواده را از دو ديدگاه عام و خاص مورد بررسي قرار داد. خانواده در معني عام آن كه در قديم بيشتر مورد توجه بوده شامل پدر، مادر، فرزندان و تمام افرادي مي‏شود كه براساس قانون مدني مي توانند [به ترتيب اولويت] از آن‏چه كه فرد به جاي مي­گذارد، ارث برند. اما در معناي خاص آن خانواده به ترتيب اولويت عبارت از شوهر، زن و فرزندان آن‏هامي‏باشد (فرجاد، 1374).

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پیشینه و مبانی نظری ازدواج و طلاق_1556786459_13233_3418_1825.zip0.07 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 22,500 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت