فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشینه و ادبیات نظری پرخاشگری در کودکان دارای 6 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .doc
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::
پرخاشگری در کودکان در مورد تعریف پرخاشگری بین رواشناسان اختلاف نظر وجود دارد. بعضی پرخاشگری را رفتاری میدانند که فرد به دیگران آسیبی برسانند.در این نگرش معیار تشخیص پرخاشگری رفتاری است که از فرد سر میزند.
این رفتاری ممکن است تظاهرات بدنی داشته باشد مانند زدن، لگد زدن، گاز گرفتن و غیره یا لفظی باشد مانند فریاد زدن، رنجاندن یا به صورت تجاوز به حقوق دیگری باشد مانند چیزی را به زور گرفتن، جنبهء مثبت این تعریف عینی بودن آن است و جنبهء منفی آن«مانع نبودن» آن است. ممکن است کودکی در را با لگد باز کند و با این کار به شخصی که پشت در ایستاده آسیب رساند.
درحالیکه این کودک اصلا قصد آسیبرسانی به کسی را نداشته است. به این نوع رفتارها نمیتوان پرخاشگری گفت. درحالیکه مطابق تعریف فوق این قبیل رفتارها را نیز باید جزء پرخاشگری تلقی کنیم. بعضی دیگر رفتار پرخاشگرانه را رفتاری می دانند که به قصد آزار رساندن به کسی ظاهر میشود. این تعریف برخلاف تعریف قبلی کمتر عینی است و بیشتر قصد و نیّت پرخاشگر را میرساند ولی«جامع»نیست. ممکن است رفتاری از انسان سر زند که قصد آزار کسی را ندارد ولی دیگران رفتار او را پرخاشگری تلقی میکنند.