فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشینه و مبانی نظری پيش بيني و مدل هاي پيش بيني دارای 42 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .doc
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::
تعريف پيش بيني
در يک تعريف کلي، فرايند پيشگويي شرايط و حوادث آينده را پيشبيني ناميده و چکونگي انجام اين عمل را پيشبيني کردن ناميده ميشود (بوکوتا، 2002).
هر سازماني جهت تصميمگيري آگاهانه بايد قادر به پيشبيني کردن باشد. از آنجايي که پيشبيني وقايع آينده در فرآيند تصميمگيري در سازمان نقش عمده اي را ايفا مي کند، پيشبيني کردن براي بسياري از سازمانها و نهادها حائز اهميت بالقوهاي است. بنابراين بيشتر تصميمات مديريت در تمام سطوح سازمان به طور مستقيم و يا غير مستقيم به حالتي از پيشبيني آينده بستگي دارد.
در مديريت استراتژيک، پيشبيني شرايط عمومي اقتصاد، نوسانات قيمت و هزينهي تغييرات تکنولوژي، رشد بازار و امثال آن در ترسيم آينده بلندمدت شرکت موثر است. به همين دليل است که کنترل هر فرايند، منوط به پيشبيني رفتار دوره فرآيند در آينده است. براي مثال ممکن است که در يک دوره فرآيند دستگاهي بيش از حد معين کار کند و تعداد اقلام معيوب توليد شده افزايش يابد. بنابراين براي شناسايي به موقع اين نقص بايد از روش هاي مناسب پيشبيني استفاده نموده و نسبت به تصحيح و يا حذف آن با توجه به شرايط موجود اقدام نمود (ريفنس، 1997).
مدل هاي پيش بيني
ابزارهاي عيني و رياضي که براي پردازش و تجزيه و تحليل دادهها مورد استفاده قرار ميگيرند مدلهاي پيشبيني ناميده ميشوند. به عبارت ديگر، الگويي از يک واقعيت که ساده و کوچک شده و روابط بين متغيرهاي آن واقعيت يا سيستم را نشان ميدهد، مدل خوانده ميشود. بنابراين، هنگامي که متغيرهاي مورد نظر به صورتي منظم، ساده و قابل فهم در جهت اهداف پيشبيني در کنار يکديگر قرار گرفتند و الگويي از روابط را بوجود آوردند، يک مدل پيشبيني شکل ميگيرد.
سري هاي زماني
به روند مقادير يک متغير در طول زمان که به صورت دورههاي زماني با فواصل معين و يکسان تنظيم شدهاند سري زماني گفته ميشود. در تحليل سري زماني وضعيت تغييرات يک متغير در گذشته مورد بررسي قرارگرفته و به آينده تعميم داده ميشود. به طور کلي مدلهايي که در تحليل سريهاي زماني مورد استفاده قرار ميگيرند به دو دسته مدلهاي خطي و غيرخطي تقسيم ميشوند.
مدلهاي خطي مانند مدلهاي باکس ـ جنکينز و يکنواخت سازي نمايي براي سريهاي زماني خطي مناسب هستند، ولي در مدلسازي سريهاي زماني مالي و غيرخطي با مشکل مواجه ميشوند.
مدلهاي غيرخطي از قبيل مدلهاي غيرکاهنده آستانهاي، يک تابع غيرخطي خاص و از پيش تعيين شده را پيشبيني ميکنند. به عبارتي تابع خطي مورد استفاده در اين روشها مشخص است. نوع ديگر مدلهاي غير خطي شبکههاي عصبي مصنوعي هستند که مي توانند هر تابعي را تخمين بزنند و فرايندهاي با رفتار ناشناخته را مدل نمايند.
پیشینه و مبانی نظری پيش بيني و مدل هاي پيش بيني_1571002641_10359_3418_1948.zip0.21 MB |