خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
قیمت : 37,400 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
قیمت : 32,000 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
قیمت : 37,400 تومان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
قیمت : 32,000 تومان

پیشینه و مبانی نظری گزارشگری مالی تحت وب

پیشینه و مبانی نظری گزارشگری مالی تحت وب

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشینه و مبانی نظری گزارشگری مالی تحت وب دارای 18 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


2-2 ديباچه

روند پرشتاب دگرگوني هاي صورت گرفته در حوزه فن آوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) و به ويژه اينترنت، كليه ابعاد جوامع بشري را تحت تأثير قرار داده به گونه اي كه براي مثال در حوزه‌ي حسابداري؛ منجر به معرفي يك روش نوين و انقلابي براي گزارشگري مالي شده است. اين روش نوين گزارشگري مالي در عصر جديد را گزارشگري تحت وب گويند. منظور از گزارشگري تحت وب، استفاده از امكان مبادله اطلاعات مالي با طرف هاي ذينفع از طريق اينترنت است.(عرب مازار يزدي ، 1384 ، 32)

در اين گفتار از فصل دوم نخست تاریخچه مختصری از اینترنت و وضعیت کنونی آن در ایران و جهان عنوان می شود سپس به محدوديت هاي گزارشگري مالي سنتي تشریح شده و سپس موضوعات مهمي كه حسابرسان داخلي و مديريت در اثر بكارگيري اين نوع گزارشگري با آن مواجه مي‌شوند مورد بحث واقع مي شود و در ادامه انگيزه ها و ريسك هاي ذاتي موجود در گزارشگري تحت وب مورد بررسي واقع مي شود و در انتها به ابزارهاي رايج مورد استفاده براي ارائه گزارشهاي مالي در اينترنت و نيز معايب و مزاياي آنها پرداخته مي شود.

2-2-1 تاريخچه اينترنت

اينترنت در پنتاگون (وزارت دفاع آمريكا) متولد شد. نام ابتدایی اينترنت آرپانت بود كه در بدو ایجاد يعني در سال 1969 بر آن نهاده شد. آرپانت به عنوان شالوده اصلي اينترنت بر آن بود تا خود را به شبكه هاي راديويي و ماهواره‌اي وقت و همچنين به كامپيوترهاي ديگر متصل كند و كار پژوهشهاي مربوط به وزارت دفاع آمريكا را با سرعت و كيفيت بهتر به انجام برساند. آرپانت يا همان اينترنت جوان، خط تماس الكترونيك و محرمانه دست اندركاران وزارت دفاع آمريكا و پژوهشگران بوده است. آن چه امروز به نام پست الكترونيك مطرح شده و يكي از خدمات رايج اينترنت محسوب مي‌گردد، محصول همان دوران تماس كارشناسان نظامي و كامپيوترها در آرپانت است.

اينترنت تا سال 1983 كمتر از پانصد كامپيوتر ميزبان داشت و اين كامپيوترها عمدتاً در آزمايشگاههاي نظامي و بخشهاي كامپيوتري آمريكا قرار داشت.اما چهار سال بعد در سال 1987 اينترنت درصدها دانشگاه و آزمايشگاه پژوهشي، صاحب 28 هزار كامپيوتر ميزبان شد. و روز به روز نيز بر تعداد آن افزوده شده و پيش‌بيني مي‌شود تا سال 2010 تعداد مشتركان به يك ميليارد نفر برسد.

2-2-2وضعيت كنوني اينترنت در ايران و جهان

اينترنت در ايران هر روز فراگيرتر مي شود، از زماني كه پژوهشگران ايراني در سال 1370 براي اولين بار در مركز پژوهشهاي فيزيك نظري و رياضي به اينترنت متصل شدند 16 سال مي گذرد از آن زمان تاكنون اينترنت نه تنها در كشور ما بلكه در ساير كشورهاي جهان نیز رشد كرده است. اكنون ضريب نفوذ اينترنت در ايران از متوسط آسيا بالاتر رفته و در خاورميانه نيز به مقام اول دست يافته است. با اين حال، ايران براي رسيدن به جايگاه مناسب در دسترس به اينترنت، هنوز بايد گام‌هاي بلندي بردارد. شمار كاربران اينترنت در ايران در سال 1994 از 250 نفر فراتر نمي‌رفت اما اكنون بيش از 5 ميليون نفر به صورت دائم و 15 ميليون نفر به صورت كاربر غير دائم از اينترنت استفاده مي كنند به اين ترتيب ضريب نفوذ اينترنت در ايران از صفر در سال 1994 به 15 ميليون نفر در سال 2006 افزايش يافته است. اين آمار و ارقام با ارزان تر شدن دسترسي به كامپيوتر و تكنولوژي ، ميتوان انتظار داشت كه به افزايش خود ادامه دهد.(سايت شركت مخابرات)

در ارتباط با كل جهان، آمريكاي شمالي، اروپا و اقيانوسيه مناطقي هستند كه نقش عمده‌اي را در پذيرش تكنولوژي اينترنت ايفا مي كنند. بر طبق آمارهاي استفاده از اينترنت در جهان (2006) ، 16 درصد از جمعيت جهان تكنولوژي اينترنت را پذيرفته اند .(Tehmina , 2006, pp.1-2)

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پیشینه و مبانی نظری گزارشگري مالي تحت وب_1528822432_12002_3418_1735.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 30,200 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت