فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشینه و مبانی نظری گوشت و تغذیه دارای 24 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::
فهرست مطالب:
اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه ................ 16
پروتئين گوشت .............................. 17
چربي گوشت.................................. 20
ويتامين هاي گوشت........................... 22
مواد معدني گوشت............................ 22
هيدرات هاي كربن گوشت....................... 24
گوشت به عنوان يك منبع انرژي................ 24
مواد طعم دهنده و معطر ( آروماتيك )......... 25
تاريخچه صنعت............................... 26
اهميت غذايي سوسيس و كالباس ................ 30
انجمن صنفي صنايع فراورده هاي گوشتي ايران... 30
هيات مديره از سال 1380 الي 1382 ........... 31
هيات مديره ازسال 1384 الي 1386 .......... 31
هيات مديره از سال 1386 الي 1387 ............ 32
مشكلات ساختاري ............................ 33
مديري موفق است كه ....................... 35
خلاصه از اخبار و فعاليتهاي انجمن و تعاوني درسالهاي اخير 36
خبرهايي از كارخانه هاي عضو انجمن .......... 37
اعضاء هيات مديره چه كساني هستند............ 39
اعضاء انجمن چه كساني هستند................. 39
هدف تشيكل .................................
ادويه را بشناسيم........................... 40
تاريخچه تجارت ادويه ....................... 41
200 سال قبل از ميلاد تا 1200 ميلادي 42
منابع
اهميت گوشت از ديدگاه تغذيه :
گوشت يكي از مهمترين منابع پروتئيني به شمار مي ايد غني بودن گوشت از پروتئين هاي ارزشمندي حاوي اسيدهاي آمينه ضروري براي بدن مواد معدني مانند آهن وروي انواع ويتامين ها ونيز كاملترين مواد غذايي طبقه بندي شود .
ارزش غذايي پروتئين گوشت نسبت به پروتئين گياهي به مراتب بالاتر مي باشد زيرا در تغذيه انسان علاوه بركميت ، مسئله كيفيت پروتئين نيز مطرح است .
بعضي از اسيدهاي امينيه دربدن انسان ساخته نشده و مي بايست به همراه مواد غذايي وارد بدن گردند . پروتئين گوشت حاوي مقادير قابل توجهي از اسيدهاي امينه ضروري مي باشد ميزان درصد اسيدهاي آمينه ضروري در پروتئين هاي بافت پبوندي ( كولاژن) است .
انواع ودرصد اسيدهاي امينه موجود در پروتئين گوشت در انواع مختلف حيوانات تقريباُ يكسان است و چگونگي تغذيه دام در تركيبات اسيد آمينه موجود در پروتئين گوشت تغييري حاصل نمي نمايد . ارزش غذايي پروتئين ها طبق روشهاي مختلفي تعيين مي گردد . يكي ازروشهاي شيميايي تعيين انديس EAA يا شاخص اسيد آمينه ضروري مي باشد دراين روش ميزان اسيدهاي آمينه ضروري موجود در تخم مرغ بعنوان معيار به كار گرفته مي شود و انديس EAA عبارت خواهد بود از نسبت ميزان اسيدهاي آمينه ضروري موجود دريك ماده غذايي به ميزان همان اسيد هاي آمينه ضروري در تخم مرغ.
معدل لگاريتم هاي تمامي درصد هاي حاصله نشان دهنده ارزش بيولوژيك ماده غذايي مورد آزمايش مي باشد .
چربي گوشت :
بخش عمده اي از چربي حيواني دربافت چربي بدن حيوانات مستقر مي باشد . ميزان و تركيبات چربي حيواني بستگي به نوع ، نژاد و تغذيه دام داشته و اغلب از تري گليسريدها كه تركيبي از گليسرين و اسيدهاي چرب مانند اسيد لينولئيك ، اسيدلينولنيك واسيد اراشيد ونيك كه تحت عنوان « گروه ويتامين F » نيز نامگذاري شده اند براي بدن انسان بسيار ضروري بوده و مي بايست حتماً از راه مواد غذايي وارد بدن گردند چربيهاي گياهي معمولاً حاوي مقادير بيشتري از اين گونه اسيدهاي چرب مي باشند .
پیشینه و مبانی نظری گوشت و تغذیه_1555661394_14805_3418_1655.zip0.03 MB |