فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشینه و مبانی نظری افسردگی در زنان دارای 10 صفحه وبا فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد
توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::
فهرست مطالب:
افسردگي
تاريخچه افسردگي
علل افسردگي
افسردگي در زنان
نشانه هاي بيماري
افسردگي :
افسردگي‘ مسئله شماره يك سلامتي در دنياست و به قدري توسعه پيدا كرده كه آن را سرماخوردگي اختلالات دماغي ناميده اند. اين اختلال شايع يك انحراف خلقي است؛ به عبارت ديگر؛ افكار منحرف و فريب آلود مجموعه اي از احساسات غم و اندوه‘ عدم اعتماد به نفس‘ بي تفاوتي‘ بي حوصلگي‘خستگي و ضعف‘ نااميدي و يأس و.... را تحت عنوان افسردگي در فرد به وجود آورده است. به عقيده يكي از روان شناسان مشهور‘ اختلال افسردگي شامل تغييراتي در پنج حوزه رفتاري عمده مي شود كه عبارتند از:
تاريخچه افسردگي :
افسردگي از زمان هاي بسيار دور در نوشته ها آمده است و توصيف هايي از آنچه ما امروزه اختلالات خلقي مي خوانيم‘ در بسياري از منابع طبي قديم وجود دارد. داستان «عهد عتيق » شاه سائول ( King saul ) و داستان خودكشي آژاكس در ايلياد هومر هر دو يك سندرم افسردگي را توصيف كرده اند.
حدود 450سال قبل از ميلاد‘بقراط اصطلاح ماني و ملانكولي را براي توصيف اختلالات رواني بكار برد. در حدود 100 سال قبل از ميلاد‘ كورنليوس ساسوس در كتاب افسردگي را ناشي از صفراي سياه معرفي نمود. اين اصطلاح را پزشكان ديگر از جمله ارسطو(120 تا 180 سال بعد از ميلاد) و جالينوس (129 تا 199 سال بعد از ميلاد) نيز بكار بردند.
. بنيامين سادوك و جك گرب و هارولد كاپلان ؛ خلاصه روانپزشكي علوم رفتاري ـ روانپزشكي باليني ‘ ترجمه دكتر نصرت الله پورافكاري‘ انتشارات شهرآب‘ چاپ سوم 1378 جلد دوم ص 216. ( با اندكي تصرف )
پیشینه و مبانی نظری افسردگی در زنان_1527326805_9585_3418_1353.zip0.03 MB |