خانه راهنمای خرید پیگیری سفارش پشتیبانی درباره ما تماس با ما
محصولات مرتبط
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
مبانی نظری و پیشینه پژوهش بلوغ ومرحله نوجوانی
قیمت : 37,400 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
مبانی نظری و پیشینه پژوهش انگیزه پیشرفت
قیمت : 32,000 تومان
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
مبانی نظری و پیشینه پژوهش رضایت مشتري
قیمت : 37,400 تومان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
پیشینه و مبانی نظری ارزش ویژه برند داخلی سازمان
قیمت : 32,000 تومان

پیشینه و مبانی نظری ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه

پیشینه و مبانی نظری ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه

فصل دوم پایان نامه،پیشینه،ادبیات پژوهش ،کارشناسی ارشد روانشناسی،مفهوم ،مبانی نظری،مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشینه و مبانی نظری ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه دارای 41 صفحه و با فرمت ورد وقابل ویرایش می باشد

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)
همراه با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
توضیحات نظری کامل در مورد متغیر پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
منبع : انگلیسی وفارسی دارد (به شیوه APA)
نوع فایل: ورد و قابل ویرایش با فرمت .docx
بخش هایی از محتوای فایل پیشینه ومبانی نظری::


مقدمه

یکی از مسائلی که معمولاً هر شرکتی با آن مواجه است، چگونگی تأمین مالی جهت تهیه امکانات و عملیات خود می باشد. تئوری‌های بسیاری از جنبه‌های متفاوتی در رابطه با فرآیند بودجه بندی سرمایه ای نوشته شده است. بسیاری از این تئوری ها استفاده از تنزیل گردش وجوه را برای تعیین یک ساختار سرمایه مطلوب و مناسب پیشنهاد کرده اند. شرکت‌ها با چنین اطلاعاتی سعی می کنند استراتژی تأمین مالی خود را مطابق با اهدافی که مد نظرشان است، طرح ریزی کنند. با این حال آیا آنها چنین استراتژی را بهترین راه ممکن تلقی می کنند؟ آیا ساختار‌بندی تصمیمات آنها در اتخاذ چنین راهی به صورتی است که یک شیوه تأمین مالی مناسب را تحت شرایط متناسب با شرکت مربوطه، مدنظر قرار داده باشد؟ در تلاش برای دستیابی به چنین ارزش هایی، توانایی حل مسائل به بهترین شیوه و مقایسه راه‌های مختلف، مزیت‌های زیادی را به همراه خواهد داشت( لی، الورن، 2000).

تأمین مالی خارج از ترازنامه یکی از شیوه‌های تأمین مالی است که دستیابی به آن تا حدودی مشکل و در حال حاضر متداول‌ترین شیوه تأمین مالی محسوب می شود. این شیوه از تأمین مالی، ساختار سرمایه شرکت را متحول و نتیجتاً منحنی ریسک را تغییر می دهد. چگونه دارائی‌ها و بدهی‌ها درحالی که از آنها استفاده می شود از ترازنامه حذف می شوند؟ با این وجود بسیار واضح است که نسبت‌های با اهمیت شرکت که استفاده کنندگان در بازار به منظور مقایسه عملکرد شرکت‌ها از آنها استفاده می کنند، تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. نسبت‌های با اهمت از قبیل نسبت‌های سودآوری و اهرمی با انتخاب یکی از ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه که می توانند جایگزین هم باشند، تغییر خواهند کرد.

داوان(1997) چنین استدلال کرده است که در زمانی که به علت جریان آزادانه اطلاعات، در صورت تامین مالی خارج از ترازنامه، بازار دارای عملکرد خوبی است، این نوع تغییرات منجر به افزایش ارزش شرکت می شود (داوان، 1997).

اما سوال این است که آیا جریان اطلاعات آزادانه است؟

در مطالعهء موضوع تأمین مالی خارج از ترازنامه بعضی از نظریات به طور مداوم مزایای این شیوه از تأمین مالی را بیان کرده اند. مزایای آن نسبت به سایر ابزارهای تأمین مالی سنتی عبارت است از اندوخته شدن وجوه، امکان پیشرفت بهتر پروژه‌ها و در بعضی مواقع این امکان را به مدیریت می دهد که از سایر مهارت‌هایش به بهترین نحو استفاده کند.

در این فصل به مطالعه مبانی نظری و پیشینه پژوهش پرداخته شده است که از پنج بخش تشکیل شده است. بخش اول شامل مقدمه می باشد. در بخش دوم عمده‌ترین ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه شامل: فروش حساب‌های دریافتنی، اجاره‌های عملیاتی، تأمین مالی پروژه‌های خاص، منبع‌یابی خارجی و وثیقه گذاری دارائی‌ها به مورد بحث گذاشته شده است. در این بخش تأثیر هر یک از این ابزارها بر موضوعاتی از قبیل مزیت‌های هزینه، اختیارات مدیریت، انتقال ریسک و هزینه معاملات، عدم تقارن اطلاعاتی که در مقدمه به طور مختصر به آنها اشاره شد، بیان گردیده است. بخش سوم نسبت‌های مالی مورد بحث قرار گرفته و نسبت‌های انتخابی جهت آزمون فرضیات پژوهش معرفی گردیده است. بخش چهارم در رابطه با اجاره ها می باشد، در این بخش مبانی نظری اجاره ها شامل رویکردها و تکامل تدریجی آن و همچنین اجاره‌های عملیاتی به نحو کامل مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. و بخش پنجم به پیشینهء پژوهش حاضر اختصاص یافته است.


2-2. ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه

این بخش به منظور فراهم ساختن زمینه‌ای برای بحث در رابطه با ابزار‌های تأمین مالی خارج از ترازنامه طراحی شده است. این مبحث شامل استدلال‌هایی در رابطه با چگونگی ارتباط ابزارهای مذکور با موضوعات:

مزیت‌های هزینه، اختیارات مدیریت، انتقال ریسک و هزینه معاملات، عدم تقارن اطلاعاتی می باشد.

در این بخش پنج نوع از ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه مورد بررسی قرار گرفته است. مزایا و معایب آنها از جنبه ارزش افزایی و تأثیر بر نسبت‌های سودآوری و اهرمی که در بخش‌های قبلی تشریح شد، مورد بحث قرار گرفته است. هر بخش با بیان یک سری نکات به طور خلاصه برای خواننده، به پایان می رسد.

فایل هایی که پس از خرید می توانید دانلود نمائید

پیشینه و مبانی نظری ابزارهای تأمین مالی خارج از ترازنامه_1530296440_13067_3418_1128.zip0.00 MB
پرداخت و دانلود محصول
بررسی اعتبار کد دریافت کد تخفیف
مبلغ قابل پرداخت : 32,000 تومان پرداخت از طریق درگاه
انتقال به صفحه پرداخت